Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Exel målvaktshjälm Elite SR i gruppen Målvakt / Hjälm hos Innebandybutiken.se (1363-12006001)
Exel målvaktshjälm Elite SR
Exel

Exel målvaktshjälm Elite SR

1199 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1363-12006001
Info: Ge ditt omdöme

Exel S80 innebandymålvaktshjälm
Topphjälm från Exel för innebandymålvakter.

Exel S80 är kanske den mest prisvärda innebandymålvaktshjälmen. Tycker du att du känner igen den? Modellen har funnit några säsonger under namnet Precision, men här är den under Exels namn i ny snygg design.

Gallret på Exel S80 är ett svartlackat Canadagaller. En fin detalj på Exels hjälmar är att de är fästade med 4 st skruvar i reglerbara metallclips. Det här gör att du har möjligheten att justera positionen på gallret om någon ribba hamnar precis i ditt synfält. 

Exel S80 har hela 15 st stora, 4x2 cm, ventilationshål. Du får alltså så bra luftgenomströmning som det går att ha i en hjälm. För att ytterligare öka din komfort i hjälmen har Exel S80 ett löstagbart svettband i Coolmax där din panna hamnar i hjälmen.

Inredningen i Exel S80 hjälmen består av två-lagers skum. Dels en hårdare ljusgrå och en mjukare mörkgrå skumgummi. Ytan på inredningen är klädd med ett flexibelt tyg med skön yta. Tjockleken på inredningen är 1,7 cm utom för de två delar som ligger mot dina kinder. De är något tunnare, ca 1,2 cm.

S80-hjälmen görs i enbart en storlek tänkt för seniormålvakter. Storleken är reglerbar genom att bakplattan är lös och uppfäst med 5 st remmar i resår. Du reglerar enkelt längden på remmarna för att passa just dig.

Accessoarer: Inga
Färg: Vit
Galler: Canada
Matchgodkänd: Godkänd
Material: ABS komposit
Passar till: Junior, Senior
Storlekar: Senior
Säsong: 2020/2021
Tjocklek: Skal 3 mm, gallerribbor 3,5 mm