Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Exel målvaktshandskar S100 långa i gruppen Målvakt / Skydd / Handskar hos Innebandybutiken.se (1272-116190096-R)
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel målvaktshandskar S100 långa
Exel

Exel målvaktshandskar S100 långa

StorlekXXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1272-116190096-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Exel målvaktshandske S100 lång
Exels väldigt speciella innebandymålvaktshandskar är tillbaka i ny färg.

Exel S100 L innebandyhandskar ser verkligen udda ut. Långa skaft som på ett par diskhandskar men här har Exel verkligen tänkt till!

Det långa skaftet gör att handsken får en helt annan passform runt handleden. På de flesta korta innebandyhandskar som finns sitter det oftast någon form av låsslejf precis på handleden. Och det kan ju vara bra men lika gärna vara ivägen eller skava. Bara sömmarna och bandkantning kan vara ett irritationsmoment. Det här ha Exel löst genom att göra skaftet på sin handske längre. På köpet får du inbyggt skottskydd på insidan av handleden. Perfekt för dig som gillar att dra upp ärmarna på din målvaktströja. 

Handflatan på Exel S100 L är av slitstarkt och klibbigt silikonmaterial så att du får bra fäste på bollen. Silikonytan täcker hela handflatan och insidan av fingrarna. Dessutom extra påsydda små silikonskoningar i tumgreppet för ett ultimat grepp. 

Från handleden är silikongreppet ersatt med 2,5 mm tjock neoprene. Det gör att skaftet blir stabilt och neoprenet ger ett visst skottskydd. Neoprene-delen är uppdelad i tre bitar med en smal kanal mellan varje. De smala kanalerna gör att skaftet sitter kvar bättre.

Materialet på ovansidan handen och handled är av tunnt riktigt stretchigt material. Tyget töjer sig i alla riktningar och eftersom det är så tunnt blir handsken väldigt följsam. Den känns inte heller onödigt varm.

Runt handleden finns en 1,8 cm bred resår med kardborrefäste. Med resår kan du dra åt handskarna runt din handled. Eftersom det enbart är en resår känns den aldrig klumpig. 

Notera måttet A nedan är från långfinger till skaftets början.

Färg: Orange
Material: 70% Polyester, 20% Neoprene, 10% Nylon
Passar till: Junior , Senior
Passform: Tajt
Säsong: 2016/2017
Tvättråd: Tvättas 30
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: