Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Exel GLORIOUS TOOLBAG i gruppen Väskor / Toolbag hos Innebandybutiken.se (1363-12005000)
Exel GLORIOUS TOOLBAG
Exel

Exel GLORIOUS TOOLBAG

699 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1363-12005000
Info: Ge ditt omdöme
Exel toolbag Glorius
Elegant allt-i-ett innebandyväska

Exel Glorius toolbag för innebandyklubbor och träningsprylar.

Exel toolbag Glorius är en väska där du bär med dig både dina innebandyklubbor och allt annat du har med för att spela innebandy.

Väskan består av två separata fack. Ett lite smalare tänkt för dina innebandyklubbor och annat som passar att ligga tillsammans med dem. I det här facket finns ett stadigt lite större innerfack med blixtlås, sytt av samma sorts tyg som väskan i sig.

Det andra facket är lite bredare och här passar det att ha  träningskläderna, innebandyskorna och allt det där andra. I det här facket finns ett lite mindre blixtlåsfack i tunnare nylontyg. Den fickan passar för tex nycklar och mobil. På den yttre långsidan finns tre fickor i mesh med resårkant. Perfekt för rena strumpor,  underkläder och duschgrejer.

Exel Glorius toolbag är sydd av stadig polyesterväv i svart med plastad insida. Vissa partier är utbytta till en lite elegantare väv  som är gråmelerad.

De långa sömmarna har matchande ljusgrå stadiga passpoaler insydda. De gör att väskan blir stadig och håller formen.

Toolbagen har två längre bärhandtag som går att fästa ihop. Remmarna är så pass långa att väskan funkar att både bära i handen eller över  axeln. 

I ena kortsidan finns en lite fönsterficka för namnlapp.

Exels logga tryck med  reflexfärg på båda långsidorna. Alla dragtampar till de yttre dragkedjorna har gummiskoning med Exels logo på.
  
  
Färg: Svart
Material: 100% Polyester
Mått: Bredd 26 cm , Höjd 26 cm , Längd 127 cm
Skaftlängd: 100 cm , 104 cm , 90 cm , 95 cm