Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Dynamic innebandyboll 4-pack i gruppen Bollar / Matchbollar hos Innebandybutiken.se (1111-50970-4)
Dynamic innebandyboll 4-pack
Dynamic innebandyboll 4-pack
Unihoc

Dynamic innebandyboll 4-pack

99 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-50970-4
Info: Ge ditt omdöme
Innebandyboll Dynamic i 4-pack
Innebandyboll med nytänk i konstruktionen, självklart godkänd för match!

Dynamic är utvecklad för att ge dig den bästa spelkänslan och kontrollen på innebandyplanen.

Här i 4-pack för dig som vill testa om den är så bra som det påstås, eller för dig som vet att den är det, men inte behöver så många bollar.

Mönstet på Dynamic innebandyboll är något helt nytt. Här löper oregelbunda kanaler nedsänkta över ytan. De upphöjda mellanrum som bildas har en massa olika former och storlekar, beroende på vart på bollen den finns. Och själv ytan på dessa ytor är mönstrad med ett rutnät. Alla dessa mönster är till för att ge bollen en lättare rull, med mindre luftmotstånd. Själva bollen känns lite lätt sträv när du tar i den, så det känns motsägelsefullt att den ska rulla snabbare och lättare.

Runt hålen, som såklart är 26 st, finns en lätt förstärkt ring. 

Det mest spännande är kanske det som du inte ser alls. På insidan ska det finnas ett integrerat ramverk. Det har som uppgift att Dynamic en stabil vikt runt om. Det är viktigt för att få en boll som får en jämnare rull och rakare, förutsägbarare bollbana.

Alla bollar gjuts i två halvor och svetsas ihop. Dynamic har en skarv som är väldigt svårt att upptäcka. Det lär göra egenskaperna i bollen bättre det med.
Antal: 4
Färg: Vit
Matchgodkänd: Godkänd
Vikt: 23 gram
Yta: Grid rutmönster