Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Domartröja Adidas Gul i gruppen Domare / Kläder hos Innebandybutiken.se (1221-X19636-R)
Domartröja Adidas Gul
Domartröja Adidas Gul
Domartröja Adidas Gul
Domartröja Adidas Gul
Domartröja Adidas Gul
Domartröja Adidas Gul
Adidas

Domartröja Adidas Gul

StorlekLMSXLXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1221-X19636-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Domartröja från Adidas
Domartröjor i funktionsmaterial med alla rätta detaljerna.

Skön domartröja från Adidas, Referee Jersey, i fyra färger. Köp en av varje och du har garanterat en färg som funkar vid varje innebandymatch.

Adidas domartröja Referee är en riktigt arbetad tröja i Adidas eget funktionsmaterial ClimaCool som leder bort värme och fukt från kroppen. Tröjan har också infällningar av mesh under armarna och i en triangel mellan skulderbladen bak. Det hjälper till att ytterligare ventilera tröjan. 

Referee domartröja är också konstruerad enligt Adidas egen ForMotion textilteknologi. Det betyder att mönsterkonstruktionen är gjord i 3D med utgångspunkt i användarens rörelsemönster. Det ger ett plagg som är följsamt med kroppen och dina rörelser, vilket i sig ger dig bättre komfort. Också själva valet av material har gjorts med tanke på ett så optimerat plagg som möjligt. High Tech värre alltså!

Och så lite mer objektiva fakta om Adidas domartröja. 

Halsringningen är rund, ganska tajt, med en lite anings nerskuren fram. Delvis kantad med dekorband i lila, samma i alla färger. Den lila färgen kommer igen som dekor på ärmsluten och som tryck på bröstfickorna. 

På bröstet två stycken bröstfickor med kardborrestängning och en dragflärp för att göra det enklare att öppna fickan. Perfekt för domarkortet.

Ärmarna är raglanskurna, vilket ger en snygg siluett och skön rörelsefrihet för armarna. Ärmarna är lite längre och går nästan ända ner till armbågen. Du känner dig mer "klädd" helt enkelt. 

Tröjan i sig är något tajt i modellen. Vill du ha lite mer rörelsefrihet så kolla i storlektabellen och välj storlek utifrån den. I sidorna är tröjan formskuren med infällningar. Baktill på ryggen finns också där en formskärning över skulderbladen. Ger lite känslan av brottarlinne. Där finns också en infällning i mesh för ventilation och komfort. Formskuren i nederkanten på så sätt att tröjan är längre bak än fram och något rundad.

Alla sömmar är sydda med elastisk overlock-söm.

Det här är en riktigt schysst domartröja för dig som uppskattar smarta detaljer. 
Färg: Gul
Material: 100% Polyester
Passform: Tajt
Storlekar: L, M, S, XL, XXL
Tvättråd: 40 grader, använd inte sköljmedel, torktumla inte
Domare Adidas tröja
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Tillbehör till: Domartröja Adidas Gul