Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Coachryggsäck Base i gruppen Coach / Väskor hos Innebandybutiken.se (1014-04012799)
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Coachryggsäck Base
Innebandybutiken

Coachryggsäck Base

499 kr
Antal: 

Litet namntryck+50 kr
Artnr:
1014-04012799
Info: Ge ditt omdöme
Coachryggsäck Base
Praktisk rygga för innebandycoachen

Base ryggsäck för innebandycoachen och andra ledare som gillar att ha händerna fria.

Base är en smart ryggsäck som du kan bära som en ryggsäck på ryggen, i handen som en portfölj eller över axeln med axelrem. Base ryggsäck har bärhandtag både på ena långsidan och ena kortsidan.

Axelremmen som följer med, kan du enkelt koppla loss om det är en ryggsäck du vill ha. Och är det en axelväska eller handhållen portföljd du är ute efter, stoppar du in ryggsäckremmarna i ett dolt fack på ryggsidan. Facket för ryggsäcksremmarna har blixtlås i båda ändarna, vilket gör att väskan går att sätta över handtaget på en resväska också.

Base ryggsäck består av ett större fack längst bak. Facket har rejäl vaddering för att ge skydd åt en laptop. Vadderingen ger också ryggsäcken stadga.

Base har också ett mellanfack som passar för papper, coachtavla och likande. I facket finns en ficka i nät med kardborrestängning. Här kan du förvara en läsplatta.

Längs fram finns ytterligare ett fack med blixtlås. I detta fack finns en ficka med lock och kardborrestäning och en ficka i nät med blixtlås. Dessutom en fastsydd karbinhake för t ex nyckelknippan.  I ytterkanten på detta fack finns ytterligare ett blixtlåsfack. Många fack och fickor är det.

Längs ena långsidan finns ett smalt fack med blixtlås som passar för t ex pennor och andra små avlånga saker.

Använder du inte ryggsäcksremmarna så har du även en ficka på bakstycket att använda. Den går också att ha saker i när du använder ryggsäcksremmarna, men det lär inte vara lika skönt mot ryggen om du knölar ner saker här. 

Färg: Svart
Material: Syntet
Tillbehör till: Coachryggsäck Base