Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Asics Sky Elite i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1166-1051A314-R)
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics Sky Elite
Asics

Asics Sky Elite

Skostorlek43,54445
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1166-1051A314-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Asics Sky Elite FF
Bra dämpning och suveränt grepp.

Asics Sky Elite FF är en herrseniorsko i toppskiktet av inomhusskor.

Sky Elite FF har en ny typ av yttersula med en mönstring i form två nivåer med linjer. Det ger både ett riktigt bra fäste när mellanrummen mellan linjer suger fast i underlaget. Men själva konstruktionen gör också att du får en viss sviktande effekt av mönstret. Yttersulan är av N.C. Rubber, ett syntetgummi med bra slitstyrka och fäste.

Dämpningen är bra i Sky Elite FF, det är egentligen en sko för volleyboll. Dämpningen är med Asics egen gel-dämpning i hälen. Mellansulan är av FlyteFoam som är ett lättviktsmaterial med bra energiåtervinning. Utöver det finns en dämpning med något som Asics kallar Fluidride. Det är ett mellanlägg av lättviktsfiber som sviktar tillbaka och återgår till sin ursprungsform i varje steg. Ger både energiåtervinning och bra dämpning.

I mellanpartiet mellan tå- och hälpartiet finns en styvare iläggning som gör Asics Sky Elite till en vridstyv sko. Du ser det som det mörkare blå partiet under sulan.

Överdelen är i ett enda stycke, vilket ger minimalt med sömmar som kan skava eller trycka. Skon har sk California Last, vilket betyder att den som en socka. Sockan är sedan fäst i yttersulan.

Material i överdelen är luftig mesh, vilket gör att skon blir svalare. Utanpå meshen ligger en tunn plastprint för att göra skon mer stabil och slitstark. Plastprinten är dock rejält genombruten för att skapa en svalare känsla.

Plösen på Asics Sky Elite är tunn och lätt vadderad för att hålla vikten nere men också för att få skon att smita åt runt din fot.

Hälpartiet är vadderat och går upp en bit baktill över hälsenan. 

Innersulan i Asics Sky Elite FF är anatomiskt formad och dämpad med EVA för bästa komfort. Den går att plocka ur för den som vill ersätt med en egen sula. Materialet är Asics Ortholite som är ett anti-bakteriellt material.
  
Färg: Blå
Säsong: 2019/2020
Asics storlekstabell Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Se fler varor
Asics Gel-Beyond 5
999 kr
1199 kr
Asics Gel-Fastball 3
999 kr
1299 kr
Asics Upcourt 3 GS
399 kr
499 kr