Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Asics Gel-Blast 7 i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1166-E608Y23-R)
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics Gel-Blast 7
Asics

Asics Gel-Blast 7

Storlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1166-E608Y23-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Asics Gel-Blast 7 Innebandysko
En ny generation av Gel-Blast i cool metallic färg.

Asics Gel-Blast 7 i ny och såklart förbättrad version.

Gel-Blast 7 har en ny ovandel av tunna men stadiga material. Uppe över tåpartiet ligger en tunn smidig gummiliknande yta med rutmönster uppepå. Ger både stabilitet, slitstyrka och stadga. Sidorna av skon är i tjockare syntetskinn blank yta. Hela Gel-Blast 7 blir stadig runt mellanfoten av detta. 

Snörningen på Gel-Blast 7 är, som på de flesta Asics skor, assymetrisk och följer fotryggen. Det gör att skon sitter bättre och att det inte trycker på ett onaturligt sätt. I Gel-Blast 7 har Asics dessutom lagt till sitt nya snörsystem Dynamic Wrap. Det betyder att snörhålen sitter lite olika på inner- och yttersidan av skon. Det i sin tur gör att det ena snöret löper rakt och det andra snett över plösen. Tillsammans ger det en mer jämn snörning och mindre med punktvis tryck på fotryggen. Mitt i är snörningens kant på innersidan nedskuren i ett V. Det är på den plats när skon måste kunna böja sig bra för att följa fotens rörelse på ett naturlig sätt. Dynamic Wrap håller din fot bättre på plats så att du kan skjuta ifrån mer i steget och bli snabbare. Tanken är också att alla ni fottejpare där ute, ska kunna sluta tejpa.

Yttersulan är av gummimaterial med bra fäste. Mönstret bygger på cirklar, vilka gör det lättare att göra snabba vändningar och rotera foten. Utan att riskera onödig påfrestning på din fot och i förlängning ditt knä. Framme vid tån är sulan uppdragen som skydd och slityta. Här är sulan säkrad med en söm. Dessutom är mönstringen i form av sexkanter, typ ett bikakemönster. Det mönstret ger fäste.

Kanterna på yttersulan är fint rundade för att tillåta överrullning av foten på ett bekvämt sätt. Utom på yttersidan av framfoten där sulan är lätt utdragen för att fungera som ett vrickningsstopp.

Dämpningen i Asics Gel-Blast 7 är på numera klassiskt manér Asics egen Gel-dämpning. En ny detalj på Blast 7 är att bryggan, alltså biten mellan häl och framfot, är förlängd och dragen bakåt. Det gör att bryggan och hälpartiet blir mer vridstyvt. Du ser det här som den blanka svarta delen av sulan.

Innersulan är anatomiskt formad, dämpad och urtagbar.

Ovankanten runt fotleden är polstrad för skön komfort. Kanten är formskuren för att sitta bra vid fotknölar och hälsena. Även plösen är lätt polstrad.

Färg:Röd
Säsong:2016/2017
Vikt:335 gram (storlek 42)
Asics storlekstabell Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: