Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Asics Fireblast 2 i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1166-E516N90-R)
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics Fireblast 2
Asics

Asics Fireblast 2

Storlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1166-E516N90-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Asics Gel-Fireblast 2
Snabba innebandyskor för snabba fötter.

Asics Fireblast 2 är en ny förbättrad variant av Fireblast, den mångsida innebandyskon.

Precis som sin föregångare fokuserar Fireblast 2 mycket på vikt för att få till den där aggressiva springstilen du vill ha.

Ovandelen är till större delen av mesh. Skapar och luftig och lätt innesko. Meshen är förstärkt med ett rutnät i plast. Det hjälper till att hålla ihop skon och få den att smita åt runt din fot.

Plösen ingår i en ny typ av snörning. Över plösen kan du se ett neongult diagonalt streck. Genom det löper ett neongult resårband som är fäst framme vid lilltån. Det sitter sedan fäst genom att skosnöret löper genom det vid näst översta hålet. Asics kallar det för Dynamic Wrap eftersom det gör Fastball 2 stabil och stödjande. 

Yttersulan genombruten med hål in till skons insida för att skapa ventilation och leda bort värme från din fot. Materialet i sulan är en materialblandning som ger dig bra fäste också på våta golv. Sulan har ett mönster för att hjälpa dig göra snabba vändningar. 

I mellansulan finns dämpningar i både framfot och hälparti, av gel som ger dig bästa möjliga stötupptagning. Mellansulan är av extra lätt material som också det hjälper till med dämpningen. Dämpningen i framfoten är av en typ som kickar tillbaka kraften i ditt steg så att du får en extra skjuts iväg. I hälen däremot har dämpningen till uppgift att istället döda kraften och stå emot stöten när din häl sätts i underlaget.

Bryggningen mellan framfoten och hälpartiet har Asics Trustic System. Det här en brygga som är gjuten i lättviktsmaterial. Bryggans uppgift är både att stabilisera och leda kraften rätt. 

Innersulan är formgjuten i stötdämpande EVA för att ge en så bekväm känsla som möjligt. Den går att ta ur så du kan vädra ur dina skor ordentligt eller byta sulan till en specialsula.

Hälpartiet är helt uppstadgat med med syntetskinn. På insidan vaddering med Asics PHP, personal heel fit, ett skum som formar sig utifrån din häl. Ger både komfort och stöd.


Färg:Svart
Säsong:2016/2017
Vikt:350 gram (storlek 42)
Asics storlekstabell Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: