Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Asics Blast i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1166-1071A203-R)
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics Blast
Asics

Asics Blast

Skostorlek46
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1166-1071A203-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Asics Blast FF Innebandysko
Asics Blast indoorskor med stabilitet och dämpning

Asics Blast FF i ny och mer modern version jämfört med tidigare modeller av trotjänaren Gel-Blast.

Blast är gjord av tunna syntetmaterial överdragna med plastprint, vilket gör skon både slitstark men framförallt stabil.

Snörningen på Blast är, som på de flesta Asics skor, assymetrisk och följer fotryggen. Det gör att skon sitter bättre och att det inte trycker på ett onaturligt sätt. På flera ställen är snörningens kant nedskuren i ett V. Det är på den plats när skon måste kunna böja sig bra för att följa fotens rörelse på ett naturlig sätt. 

Yttersulan är av gummimaterial med bra fäste. Mönstret bygger på cirklar, vilka gör det lättare att göra snabba vändningar och rotera foten. Utan att riskera onödig påfrestning på din fot och i förlängning ditt knä. Framme vid tån är sulan uppdragen som skydd och slityta. Här är sulan säkrad med en söm. 

Kanterna på yttersulan är fint rundade för att tillåta överrullning av foten på ett bekvämt sätt. Utom på yttersidan av framfoten där sulan är lätt utdragen för att fungera som ett vrickningsstopp.

Dämpningen i Asics Blast är av Asics egen Gel-dämpning i hälen. Bryggan, alltså biten mellan häl och framfot, är förlängd och dragen bakåt. Det gör att bryggan och hälpartiet blir mer vridstyvt. Du ser det här som den blanka gula delen av sulan.

Mellansulan är av FlyteFoam för att ge en riktigt bra totaldämpning i hela sulan, också i framfoten.

Innersulan är anatomiskt formad, dämpad och urtagbar. Den är av Asics Ortholite-material som är bakteriedödande och hjälper till att hålla skon fräsch längre.

Ovankanten runt fotleden är polstrad för skön komfort. Kanten är formskuren för att sitta bra vid fotknölar och hälsena. Även plösen är lätt polstrad.
  
Färg: Svart
Säsong: 2019/2020
Asics storlekstabell Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: