Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Adidas Counterblast Bounce i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1221-B225726-R)
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas Counterblast Bounce
Adidas

Adidas Counterblast Bounce

Skostorlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1221-B225726-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Adidas Counterblast Bounce
Ny version av Adidas populära inomhussko Counterblast

Adidas Counterblast Bounce förenar tidigare versioner av Counterblast med Adidas egen Bounce-dämpning.

Adidas Counterblast Bounce har Adidas dämpningsmaterial Bounce i mellansulan. Det är en dämpning som både tar emot stötarna men också återvinner energin och skickar tillbaka den till dig. Allt för att orka mer och ha ett lättare steg.

Ovandelen på Counterblast Bounce är av mesh med förstärkningar i olika lager. Det ger bra stabilitet och slitstyrka. Ytterst finns ett lager av printad plast. Den är dock genombruten för att låta skon andas.

Över tån ligger ett tjockare lager med förstärkning. Både för att skydda dina tår men också för att skapa lite mer slitstyrka i skon.

På båda sidorna finns också tjockare förstärkningar i form av ett X. Ena änden av krysset går ner och fäster i sulan medans den andra går upp och slutar kring två snörhål. Det gör att skon smiter åt runt din fot när du drar åt skosnörena.

Adidas Counterblast Bounce snörs med tunna platta skosnören. Det gör den extremt lättsnörd och snörena håller sig bättre på plats.

Istället för en vanlig plös har Adidas Counterblast Bounce en insydd smidig innersocka. Den gör att foten hålls riktigt bra på plats i skon. Baktill i hälen är hälkappan integrerad i innersockan.

Hela hälpartiet är vadderad för bästa komfort. Här är också materialet som ligger mot din fot eller strumpa, av sk kattunga. Det är ett material som är slätt neråt men strävt uppåt. Poängen med det är att hålla nere din fot och skon på plats, med hjälp av sockan du använder.

Yttersulan på Counterblast Bounce är helt platt för en bra markkänsla. Mönstringen är som ett märkligt camo-mönster och har som funktion att ge bästa möjliga fäste såklart. 

I mellanfoten finns en stabiliserade brygga i hård plast. Det gör Adidas Counterblast Bounce till en vridstyv sko.

Färg: Blå
Passar till: Herr
Säsong: 2018/2019
Storlekstabell Adidas innebandyskor Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: