Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Adapt Sula Neutral Arch
SofSole Neutral Arch iläggsulor
Adapt Sula Neutral Arch
Adapt Sula Neutral Arch
Adapt

Adapt Sula Neutral Arch

Skostorlek45-47
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1008-12351K
Info: Ge ditt omdöme Artikellista

Iläggssula Neutral Arch
Formbara sulor för komfort, stabilitet och förebygga skador.

Neutral Arch är sulan som förebygger skador genom att stabilisera upp din fot och ditt fotvalv. Problem med skador i fotled, knän eller höft/rygg kommer ofta från din fot. Dåliga skor eller ett steg som behöver stabiliseras.

Neutral Arch är lämplig för dig som har ett normalt fotvalv men en hålfotshöjd på ca 3cm.

The Footlab Neutral Arch förebygger både pronation och supination. Den stärker upp och stabiliserar fotvalvet. Har du problem med trötthet eller smärtor i fot, ben eller rygg så är Neutral Arch en möjlig lösning. Funkar också utmärkt för problem med hälsporre.

Neutral Arch ska helst ersätta den inläggssula som finns från början i skon. Går inte innersulan att avlägsna (på vissa skor sitter den fast) så lägger du den här sulan ovanpå. Tänk på att skon då kan upplevas som mindre eftersom du fyller upp den med dubbla sulor. 

Tvättas: Handtvätt, låt lufttorka. Ta gärna ur sulan ur skon efter användning och låt den torka för sig. Kommer lukta mindre och hålla längre. 

Komfortgaranti - är du inte nöjd med sulan får du pengarna tillbaka. Gäller i 30 dagar från inköpsdatum och mot uppvisande av kvitto samt sulorna. 

Antal: 2
Färg: Svart
Storlekar: 36-37, 38-39, 40-42, 43-44, 45-47
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Tillbehör till: Adapt Sula Neutral Arch
Andra köpte även: