Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Adapt Sula Low Arch
Adapt Sula Low Arch UTGÅR
Adapt Sula Low Arch UTGÅR
Adapt Sula Low Arch UTGÅR
Adapt

Adapt Sula Low Arch UTGÅR

Skostorlek36-3738-3945-47
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1008-12331K
Info: Ge ditt omdöme Artikellista

Iläggssula Low Arch
Sulor för komfort, stabilitet och förebygga skador.

Low Arch är en formbar iläggssula som du enkelt anpassar till dina egna fötters anatomi. Low Arch är sulan som förebygger skador genom att stabilisera upp din fot och ditt fotvalv. Problem med skador i fotled, knän eller höft/rygg kommer ofta från din fot. Dåliga skor eller ett steg som behöver stabiliseras.

The Footlab Low Arch förebygger både pronation och supination. Den stärker upp och stabiliserar fotvalvet. Har du problem med trötthet eller smärtor i fot, ben eller rygg så är Low Arch en möjlig lösning. Funkar också utmärkt för problem med hälsporre.

Low Arch ska helst ersätta den inläggssula som finns från början i skon. Går inte innersulan att avlägsna (på vissa skor sitter den fast) så lägger du den här sulan ovanpå. Tänk på att skon då kan upplevas som mindre eftersom du fyller upp den med dubbla sulor. 

Tvättas: Handtvätt, låt lufttorka. Ta gärna ur sulan ur skon efter användning och låt den torka för sig. Kommer lukta mindre och hålla längre. 

Komfortgaranti - är du inte nöjd med sulan får du pengarna tillbaka. Gäller i 30 dagar från inköpsdatum och mot uppvisande av kvitto samt sulorna. 

Antal: 2
Färg: Blå
Storlekar: 36-37, 38-39, 40-42, 43-44, 45-47
Tvättråd: Handtvätt
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: