Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Adapt Sula Formsula
Adapt Sula Formsula
Adapt Sula Formsula
Adapt Sula Formsula
Adapt

Adapt Sula Formsula

Skostorlek36-3743-4445-47
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1008-16200A-K
Info: Ge ditt omdöme Artikellista

Iläggssula Formsula
Formbara sulor för komfort, stabilitet och förebygga skador.

Formsula är en formbar iläggssula som du enkelt anpassar till dina egna fötters anatomi. Formsula är sulan som förebygger skador genom att stabilisera upp din fot och ditt fotvalv. Problem med skador i fotled, knän eller höft/rygg kommer ofta från din fot. Dåliga skor eller ett steg som behöver stabiliseras.

Formsula förebygger både pronation och supination. Den stärker upp och stabiliserar fotvalvet. Har du problem med trötthet eller smärtor i fot, ben eller rygg så är Formsula  en möjlig lösning. Funkar också utmärkt för problem med hälsporre.

Formsula ska helst ersätta den inläggssula som finns från början i skon. Går inte innersulan att avlägsna (på vissa skor sitter den fast) så lägger du den här sulan ovanpå. Tänk på att skon då kan upplevas som mindre eftersom du fyller upp den med dubbla sulor. 

Den här sulan kan du värma i din ugn och forma till efter din egen fot. In i ugnen 1-2 minuter i 100 grader. Därefter stoppar du ner sulan i den sko du ska ha den i. I med foten och snör åt. Sitt ner när du gör det här. Blir det inte bra första gången kan du göra om det. Framdelen på sulan formar du enkelt till med en sax om den inte passar i din sko. 

Tvättas: Handtvätt, låt lufttorka. Ta gärna ur sulan ur skon efter användning och låt den torka för sig. Kommer lukta mindre och hålla längre. 

Komfortgaranti - är du inte nöjd med sulan får du pengarna tillbaka. Gäller i 30 dagar från inköpsdatum och mot uppvisande av kvitto samt sulorna. 

Antal: 2
Färg: Grön
Storlekar: 36-37, 38-39, 40-42, 43-44, 45-47
Tvättråd: Handtvätt
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: