Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize i gruppen Sportapotek / Skydd & Stöd / Fot & Ben hos Innebandybutiken.se (1008-10625)
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize
Adapt knäskydd med mjuk skena onesize
Innebandybutiken

Adapt knäskydd med mjuk skena onesize

499 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1008-10625
Info: Ge ditt omdöme

Knästöd med mjuk skena för onda knän
Knäskydd i en storlek, passar de flesta, perfekt till skadeväskan!

Knäbandage i neoprene som värmer och ger stöd till knän med smärta. Stödjer upp stukningar, ledband, svullnader och allmänt ömma innebandyknän. Skyddet finns i en flexibel storlek som passar de flesta och är därför perfekt i sjukvårdsväskan!

Speciellt med det här skyddet är att det har sydda stödkanaler längs sidorna för extra stöd. Det är ingen metallskena i kanalen utan den är enbart fylld med ett extra lager neoprene för stadga.

Knäskyddet är av smidig, följsam neoprene som är klädd med smidig nylonväv på sidan som ska ligga mot din hud. På utsidan är skyddet istället klädd med en väv som är som frotté. Det gör att de 5 kardborrefästena sitter bra och gör sitt jobb. Skyddet funkar lika bra på höger som vänster knä.

Över- och underkanten på knäskyddet är två långa slejfar som du drar runt ditt ben och spänner åt så hårt som du behöver. Eftersom skyddet är helt öppet blir det väldigt flexibelt storleksmässigt och kommer alltid passa. På mitten finns en mindre slejf för att säkra skyddet ytterligare.

För knäskålen finns ett utskuret hål med en extra vaddering runt om. Det gör att knäskålen hålls på plats på ett bra sätt utan att skapa tryck på densamma. Tryck på knäskålen ska enbart användas för att bekämpa svullnad.

Tänk på att sköta ditt skydd och göra rent det regelbundet för längre hållbarhet. Intorkade salter från kroppen kan också irritera huden.  
  

Antal: 1
Färg: Svart
Material: 80% Neoprene, 20% Nylon
Storlekar: Onesize
Tvättråd: Tvättas 40 grader, dropptorkning
Vikt: 165 gram
Tillbehör till: Adapt knäskydd med mjuk skena onesize